Hopp til innholdet

GNIST Arkitekter AS er et arkitektkontor lokalisert i Bodø. Firmaet startet opp i 2014 og har i dag tolv ansatte. GNIST Arkitekter har bred erfaring fra ulike oppdrag og ansvarsområder og er tilgjengelig for alle typer oppdrag i og utenfor Bodø.

I arbeidet mot gode løsninger setter GNIST Arkitekter mennesket først. For å oppnå gode resultater i prosjekter ønsker vi at kunden er med og bidrar til prosessen for å finne gode løsninger. Våre ansatte ønsker å utvikle bærekraftig arkitektur i landskap og nærmiljø med langsiktig perspektiv. GNIST Arkitekter jobber mot innovasjon og nyskapning innenfor prosjektets rammer og kundens ønsker. Vi ønsker å være med og sette preg på tiden vi lever i og setter pris på faget ulike aspekter – fra byutvikling til bygningsdetaljer.

Bærekraft, innovasjon og kvalitet

Som et ungt kontor ligger vår styrke i vår evne til å være innovative og nyskapende i løsninger. Vårt mål er å være i konstant utvikling og fortsette å utvikle vårt kontor og vår prosess gjennom nye og spennende prosjekter. Vi søker alltid nye utfordringer som kan gi oss ny kompetanse for videre utvikling. I våre prosess jobber vi kreativt som gruppe og helst tett med våre kunder for å finne de beste løsningene. Alle prosjekterende i Gnist Arkitekter har tatt kurs i BREEAM-NOR.

Erfaring og kunnskap

Vi stiller tungt lastet med erfaring og kunnskap til tross for kontorets beskjedene alder. Siden vi er et sammensatt kontor, har vi ulike bakgrunner og erfaringer, som vi tar inn i vår praksis. Vi legger stor vekt på å være faglig dyktige i alle ledd, og den kunnskapen vi ikke innehar, er vi raske med å innhente fra andre. Vi har et bredt og faglig dyktig nettverk av gode samarbeidspartnere som vi jobber tett med, og er alltid på utkikk etter nye spennende samarbeid.